Зареждане

Whittaker : Уважавам Bisping, но няма да покажа милост

Whittaker : Уважавам Bisping, но няма да покажа милост
Публикувано на: Юли 10, 2017 в 14:00 ч
 
Миналата вечер (8 юли 2017г.) в основното събитие на UFC 213, Robert Whittaker надделя над Yoel Romero след съдийско решение и подпечата билета си за мач, в който да бъдат обединени титлите в средна категория срещу шампиона в дивизията Michael Bisping.
 
След края на мача Bisping влезе в Октагона, за да се конфронтира с Whittaker, заявявайки, че е отвратен от тази временна титла и от факта, че новозеландецът я притежава. Въпреки думите на "The Count", Whittaker все още таи голямо уважение към шампиона в средна категория.
 
На пресконференцията след двубоя Whittaker потвърди уважението си към Bisping и заяви, че знае, че англичанинът "такъв, какъвто е", но е сигурен, че той също изпитва уважение към него.
 
"Нямам никакви лоши чувства към Michael. Той не е направил нищо лошо като излезе на ринга след двубоя. Мисля, че той ме уважава и аз го уважавам. Той си е такъв. Той ще направи това, което ще направи. А аз просто ще бъда себе си.", заяви Whittaker.
 
"Влизам във всяка битка със същото уважение към всеки противник. Ще бъда себе си. Ще бъда себе си и пред медиите, а той ще може да работи с това.", допълни той.





 
Въпреки че уважава Bisping, Whittaker заяви, че след като бъдат заключени в Октагона в битка за титлата, милост няма да има.
 
"Ще си докоснем ръкавиците в знак на уважение. Трябва да се бием. Но когато се срещнем в Октагона, няма да има милост.", продължи Whittaker.
 
"В този момент съм сигурен, че Bisping и аз искаме да се бием. Трябваше да се срещнем преди доста време (Bisping се оттегли от планираната битка между двамата на UFC 193 поради нараняване), но сега мисля, че всичко ще е наред. Трябваше да се бия с доста момчета, за да стигна до тук, но сега отново съм сред най-добрите.", завърши Whittaker.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес