Зареждане

Werdum: Overeem не е същия боец без стероидите

Werdum: Overeem не е същия боец без стероидите
Публикувано на: Октомври 7, 2013 в 10:00 ч

Alistair Overeem от дълго е подозиран за употреба на стероиди и след съмнителен допинг тест миналата година, в който нивата му на тестостерон бяха изключително високи, атлетическата комисия на Невада го отстрани за 6 месеца.

След завръщането си обаче Overeem загуби двата си двубоя срещу Antonio Silva и Travis Browne. Следващата му среща ще е срещу Frank Mir в UFC 169.

Бразилският боец и един от главните претенденти за титлата в тежката категория, заяви че "The Reem" просто не е същия боец след като е спрял стероидите.
 
"Липсва му енергия, заради спирането на стероидите. Той се променя когато му ги спрат. Всички видяха какво се получи. Overeem е един боец, когато е на стероиди, но се променя напълно, когато се бие без тях. Те му взеха силите.

Нека видим как ще се справи срещу Frank Mir, дали ще промени начина си на тренировка и стратегията. Frank Mir не се справя особено добре напоследък и вярвам че Overeem ще успее да се защитава от опитите за събаряния и ще успее да победи с нокаут. Overeem е добър боец, но нека го видим как ще се справи без стероидите.

Харесвам го много. Не заради факта, че вече сме се били, но мисля че е прекалено наперен. Като цяло е добър боец, силен, с добър страйкинг. Уважавам го за всичко, което е направил в ММА и K-1."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес