Зареждане

Wanderlei Silva: UFC си отмениха събитие от уважение към Bellator

Wanderlei Silva: UFC си отмениха събитие от уважение към Bellator
Публикувано на: Април 29, 2017 в 06:58 ч

UFC може би вече осъзнават колко големи и силни са станали Bellator MMA.

В действителност най-голямата организация бе принудена да отмени събитието си на 24 юли, за да избегне самоубийствен рейтинг. Дори и UFC не са толкова дръзки да се конкурират с Bellator 180 в Ню Йорк.

Това е мнението на един от главните участници в събитието, Wanderlei Silva.
 
"Bellator се разрасна много. Имат много по-големи състезания. Наистина започнаха да изграждат свои шампиони, така че моите уважение. Компанията расте непрекъснато, няма съмнение в това. В този момент Bellator е на второ място, но на 24 юни съм убеден, че ще е на първо. Това ще бъде денят, в който ще победим UFC, които си отмениха събитието и го сложиха в друг ден от уважение към нас. Страхуват се от това шоу, което ще направим - то ще бъде огромно, без съмнение."

Можеш да бягаш, но не можеш да се скриеш.

А без съмнение UFC ще опитат да избагят - затова и пренасочиха събитието си UFC Fight Night 112: Chiesa vs Lee за неделната вечер - 25 юни, по FOX Sports 1. Състезанието ще се проведе в Оклахома, а главен двубой на вечерта е Mike Chiesa срещу Kevin Lee.

И действително дали някой би го гледал, дори и на следващата вечер, след двата епични двубоя в Bellator - Wanderlei Silva срещу Chael Sonnen и Fedor Emelianenko срещу Matt Mitrione.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес