Зареждане

Все пак ще гледаме Lawler срещу Cerrone това лято

Все пак ще гледаме Lawler срещу Cerrone това лято
Публикувано на: Юли 3, 2017 в 09:00 ч
 
Една от най-добрите битки за лятото е отново на линия.

След отмяната на планирания си двубой за UFC 213, бившият шампион в полусредна категория Robbie Lawler и любимецът на феновете Donald Cerrone все пак ще се бият това лято, след като срещата им беше пренасрочена за 29-ти юли за UFC 214.
 
Cerrone беше принуден да се оттегли миналата седмица от UFC 213, след като страдаше от неизвестна инфекция. Както се очакваше обаче, битката беше спасена за UFC 214, а сега двамата войни от полусредна категория са най-новивте попълнения на невероятната бойна карта за 29-ти юли.
 
Cerrone (32-8, 1 NC) влиза в мача, за да се опита да възстанови увереността си, след като загъби последния си мач с TKO от Jorge Masvidal през януари. Тази загуба прекъсна серията на "Cowboy" от четири поредни победи.
 
Lawler (27-11, 1 NC) ще се завърне в действие за първи път, след като загуби титлата си от Tyron Woodley с нокаут в първия рунд през юли 2016-та в UFC 201. Lawler беше в серия от пет последователни победи преди това, които включваха битките му с Rory MacDonald и Carlos Condit, и двете от които спечелиха приза за "Битка на годината".
 
Кои смятате, че е фаворит в тази битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес