Зареждане

Вижте първия официален трейлър на филма за Conor McGregor

Вижте първия официален трейлър на филма за Conor McGregor
Публикувано на: Юли 25, 2017 в 16:00 ч
 
Това е лудо време за света на смесените бойни изкуства. Само това мога да ви кажа!
 
Кой би помислил, че ММА боец ще съумее да стигне до боксов мач, в който ще бъдат счупени всички финансови рекорди в света на бойните спортове? Кой би помислил, че ММА боец ще върне боксова легенда като Floyd Mayweather, за да осъществи това, което може да стане най-голямата битка в историята на бойните спортове?

Вижте също: Предварителна поръчка на биографичната книга на Conor McGregor
 
Conor McGregor е човек, който се противопоставя на цялата логика. Сега той е сред най-разпознаващите и следвани звезди в спорта и е напълно разумно да започне да разпространява влиянието си в други области. Той използва платформата си на неотдавнашните си пресконференции с Floyd Mayweather, за да обяви, че ще се впусне в света на модата чрез собствената си линия за поръчкови костюми и сега, след като съобщи, че Universal Pictures са продуцирали документален филм за него, мисля, че е справедливо да кажем, че пътуването му до света на филмовата индустрия вероятно ще бъде плодотворно.
 
Уебсайтът www.conormcgregorfilm.com дава много малко информация, доколкото се отнася до датата на излъчване на филма, но от официалният Twitter профил на Universal Pictures публикуваха първия официален трейлър на филма, озаглавен "Conor McGregor: Notorious". Ако трябва да сме напълно честни, изглежда, че ще бъде абсолютно зашеметяващ.
 
Очевидно е, че филмът е бил заснет през последните четири години и е пълен с невиждани до сега кадри.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес