Зареждане

Вижте финалния състав и официалния плакат за UFC 215

Вижте финалния състав и официалния плакат за UFC 215
Публикувано на: Август 12, 2017 в 10:00 ч
 
Октагонът на UFC ще се завърне в канадската провинция Алберта на 9-ти септември, но този път ще бъде в Едмънтън за UFC 215. Бойната карта на събитието ще бъде оглавена от дългогодишният шампион в категория муха Demetrious Johnson и дългогодишния претендент Ray Borg. "Mighty Mouse" ще се опита да промени историята на UFC, като счупи рекорда за най-много защити на титлата - 11, изпреварвайки Anderson Silva. Johnson за последно бе видян в деиствие през април в събитието UFC on FOX, където отбеляза събмишън победа в третия рунд над Wilson Reis. Що се отнася до "Tazmexican Devil", той записа две поредни победи със съдийско решение над Jussier Formiga и Louis Smolka.


 
В съ-основното събитие на UFC 215, шампионката на организацията в категория петел Amanda Nunes ще се опита да направи втора защита на титлата си срещу топ претендентката Valentina Shevchenko. "The Lioness" и "The Bullet" се срещнаха за първи път в UFC 196 през март 2016-та година, когато Nunes записа победа с близко съдийско решение. Nunes и Shevchenko първоначално трябваше да направят реванша си на UFC 213 в Лас Вегас. За съжаление на феновете, Nunes се разболя само няколко дни преди събитието и бе принудена да се оттегли от него само няколко часа преди началото на бойната вечер. "Lioness" за последно бе видяна в клетката през декември в UFC 207, където спечели битката си срещу Ronda Rousey с ТКО в първия рунд. Що се отнася до Shevchenko, "The Bullet" влиза в тази битка след събмишън победа над Julianna Pena, която тя спечели в събитието UFC on FOX през януари в Денвър.
 

В бойната карта за вечерта също влиза и ключовият сблъсък в тежка категория между французина Francis Ngannou и бившия шампион в дивизията Junior dos Santos. Ngannou е с перфектен рекорд от 5-0, откакто се присъедини към UFC, завършвайки опонентите си и в петте мача, като четири от тези спирания са с нокаут. Последната жертва на "The Predator" беше бившия шампион в тежка категория Andrei Arlovski.
 
Междувременно, Junior dos Santos за последно беше видян в действие на UFC 211, където предизвика Stipe Miocic в битка за титлата на UFC в тежка категория. За съжаление на "JDS", Miocic се нуждаеше само от 142 секунди, за да приключи срещата с ТКО. Преди тази загуба, Dos Santos записа победа над Ben Rothwell чрез съдийско решение. Трябва да се замислим, че ако Ngannou се разправи със "Cigano" както с другите си опоненти, тогава той ще бъде следващият, който ще се изправи срещу Stipe Miocic в битка за титлата на UFC в тежка категория.

 
Финалният състав за UFC 215:
 
Demetrious Johnson vs.  Ray Borg – за титлата в категория петел (мъже)
Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko – за титлата в категория петел (жени)
Junior dos Santos vs. Francis Ngannou
Rafael dos Anjos vs. Neil Magny
Gilbert Melendez vs. Jeremy Stephens
Sara McMann vs. Ketlen Vieira
Ilir Latifi vs. Tyson Pedro
Henry Cejudo vs. Wilson Reis
Sarah Moras vs. Ashlee-Evans Smith
Gavin Tucker vs. Rick Glenn
Arjan Bhullar vs. Luis Henrique da Silva
Kajan Johnson vs. Adriano Martins
Mitch Clarke vs. Alex White

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес