Зареждане

Vitor Belfort иска двубой за титлата (видео)

Vitor Belfort иска двубой за титлата (видео)
Публикувано на: Август 7, 2011 в 16:56 ч

През последната седмица, преди двубоя си, Vitor Belfort заяви пред всеки с микрофон и камера, че целта му е да спечели титлата в средна категория на UFC. След победата чрез нокаут над Yoshihiro Akiyama в първия рунд на UFC 133, Belfort отоново изяви желание да получи мач за колана на Silva.

Но Belfort ще трябва да се нареди на опашката. След края на UFC 133 президентът на UFC Dana White, че победителят от двубоя между Chael Sonnen и Brian Stann ще се срещне с победителя от  Anderson Silva срещу Yushin Okami.

"Така ще бъде.", заяви White запитан дали двубоят  Sonnen-Stann ще определи претендент номер 1.

Belfort (20-9) се завърна в клектата след загубата от Silva на UFC 126, а загубата дойде след нокаут с преден крак. Иронично е, че Akiyama опита подобен удар срещу Belfort, но резултатите бяха съвсем различни. Той пропусна и даде шанс на Belfort да нападне, и да направи серия от няколко тежки удари преди да го довърши на земята. Всичко това се разви за по-малко от две минути.

"Просто предчувствувах, че опита ли този удар, това ще е неговия край. Вече и той го знае.", заяви Belfort.

"Всичко което искам е колана. Това е моят цял. Върнах се и няма да спра да побеждавам преди да спечеля колана. Никой няма да успее да ме спре.", допълни той.

Никой не може да го спре, освен Dana White или Joe Silva. Но за сега Belfort ще трябва да изчака.

vitor belfort ufc

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес