Зареждане

Видео: Когато в WWE бяха позволили истински бой

Видео: Когато в WWE бяха позволили истински бой
Публикувано на: Май 23, 2017 в 18:00 ч
 
Всички знаем, че случващото се в кеча е най-вече театър, разиграващ се по сценарий. Имаше обаче един кратък момент, когато хората от WWE (тогава все още WWF) се бориха за рейтинги с конкурентната верига WCW, поради което се стигна до любопитно решение - на кеч ринга да има истински битки!


Така бе организиран форматът “Brawl For All”, в който кечистите да се бият наистина, а не правейки театър. Правилата бяха прости - бяха позволени удари и тейкдауни, но ритниците и събмишъните бяха забранени. Иначе казано, всичко наподобяваше бокс с поваляне на земята.

Оказа се обаче, че идеята все пак не е никак добра, като бързо от WWE се отказаха да я продължат.

Все пак, феновете успяха да видят някои атрактивни моменти, като например тежкият нокаут, който иначе професионалният боксьор Eric Esch - “Butterbean” нанесе на кечиста Bart Gunn.

Двубоят между тях се проведе на “Кечмания” 15 през 1999 година. Въпреки че Gunn се подготвяше няколко месеца в боксова зала за срещата, той далеч не бе конкурентен на Butterbean. Последният просто го размаза с няколко точни удара, печелейки двубоя.

В крайна сметка, скоро след това от WWE осъзнаха, че е по-добре да се придържат към обичайните за тях неща, оставяйки истинските боеве извън рамките на кеч индустрията.

Вижте и видео от въпросния двубой:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес