Зареждане

UFC готвят интересен опонент за шампиона Stipe Miocic

UFC готвят интересен опонент за шампиона Stipe Miocic
Публикувано на: Май 28, 2017 в 09:08 ч

Шампионът в тежката категория на UFC, Stipe Miocic успешно защити титлата си по-рано този месец в UFC 211 в Далас, където записа победа с ТКО в първия рунд над бившия шампион Junior dos Santos.

Това бе пети пореден успех за Miocic и втора защита на титлата, след като преди това той нокаутира Alistair Overeem в първия рунд през септември.

След последната си победа Miocic подхвърли идеята да направи боксов двубой срещу шампиона Anthony Joshua. UFC обаче надали ще допуснат това нещо да прерасне в сериозна идея, имайки предвид колко главоболия имат с амбицирания да се пробва в бокса Conor McGregor.

Междувременно изгряващата звезда в тежката категория, Francis Ngannou изяви желание да се бие срещу Miocic за титлата. Чернокожият боец обаче вероятно ще се изправи срещу Junior dos Santos през август.

Тогава какво следва за Miocic?

Според някои слуове от UFC се опитват да организират двубой между Stipe Miocic и бившия шампион Cain Velasquez за това лято или ранната есен.

Velasquez не се е състезавал от юли 016, когато записа победа в първия рунд с ТКО над Travis Browne. Преди това той имаше шеметна серия от пет поредни победи, която бе прекъсната от Fabricio Werdum в UFC 188, където мексиканецът загуби и титлата си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес