Зареждане

UFC 214: Cormier срещу Jones 2 - Разширено видео преди битката

UFC 214: Cormier срещу Jones 2 - Разширено видео преди битката
Публикувано на: Юли 12, 2017 в 14:00 ч
 
Jon Jones срещу Daniel Cormier 2 в UFC 214 ще бъде един от най-нетърпеливо очакваните реванши в историята на смесените бойни изкуства.
 
Двамата са в ожесточено съперничество, което е добре известно.
 
Още след първата си среща на UFC 182, където Jones спечели след единодушно съдийско решение, беше ясно, че реваншът е неизбежен. Тези двама ожесточени конкуренти без съмнение са най-добрите бойци в полутежка категория на UFC и ще могат да решат спора си в UFC 214 на 29-ти юли в Анахайм, Калифорния.
 
"Bones" е добре известен с неприятностите, в които се забърква извън Октагона, което накара феновете на спорта да чакат този реванш в продължение на повече от две години. От друга страна, "DC" натрупа рекорд от 4-0, след като загуби битката си от Jones в UFC 182 и в крайна сметка спечели титлата в полутежка категория в отсъствието на "Bones".
 
Jones обаче поставя под съмнение легитимността на колана на Cormier. Всъщност, той не признава "DC" за истински шампион в тази категория, посочвайки факта, че никога не го е победил.
 
С едногодишното наказание на Jones за нарушение на допинг правилата на USADA в навечерието на UFC 200 миналото лято, наказание, което официално изтече миналата седмица, е време да се помолим срещата отново да не пропадне и тези двама титани в полутежка категория да могат да се изправят един срещу друг в центъра на Октагона.
 
Вижте тази вълнуваща разширена визуализация на предстоящата битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес