Зареждане

UFC 114: Rampage vs Evans - кратък видео преглед

UFC 114: Rampage vs Evans - кратък видео преглед
Публикувано на: Май 22, 2010 в 12:30 ч

Бившите шампиони на UFC в полу-тежка категория, Rashad "Shugar" Evans и Quinton “Rampage” Jackson, най-накрая, след множеството устни закани между двамата, ще се изправят един срещу друг, на предстоящото на 29-ти май, UFC 114.  Очертава се това да бъде една от най-конфликтните и изпълнени с неприязън срещи, в цялата история на Ultimate Fighting Championship.

 

 

Нека проследим как започна всичко.

 

И така, най-сетне двубоят между двамата бойци ще стане реалност, след като в края на UFC 96, секунди след загубата на Keith "The Dean of Mean" Jardine от Rampage Jackson, съотборникът на Jardine, Rashad Evans, влезе в клетката, търсейки възможност да отмъсти за загубата на партньора си. Последваха устни закани между Evans и Jackson. Конфронтацията между двамата бойци продължи и в телевизионното шоу The Ultimate Fighter 10, в което те бяха треньори. В крайна сметка, развръзката за това "кой, кого" ще настъпи съвсем скоро, като за ММА феновете остава прекрасната възможност, да се насладят на очертаващият се изключително интересен и непредсказуем сблъсък.

 

Вижте и краткото видео, за предстоящото UFC 114:

Освен основният двубой в UFC 114 между бившите шампиони в полу-тежка категория Quinton “Rampage” Jackson и Rashad Evans, това издание на турнира ще включва още двубоите Michael Bisping срещу Dan Miller, Todd Duffee срещу Mike Russow, Antonio Rogerio Nogueira срещу Jason Brilz, както и John Hathaway срещу Diego Sanchez.

Последни новини

Оферта на деня

Max Fight - L&S
топ
Max Fight - L&S
59,00лв.47лв.
BAD ASS - BAD ASS / Mass​ - 7000g
BAD ASS - BAD ASS / Mass​ - 7000g
229,95лв.159,95лв.
Dominator - бъф 'Dominate'
топ
Dominator - бъф 'Dominate'
24,00лв.16,80лв.

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес