Зареждане

Tyron Woodley отново недоволства - не дава на UFC да правят временна титла

Tyron Woodley отново недоволства - не дава на UFC да правят временна титла
Публикувано на: Август 6, 2017 в 08:20 ч

Въпреки че доста хора изпозаспаха по време на шампионския двубой между Tyron Woodley и Demian Maia в UFC 214, настоящият шампион успя да победи майсторът по бразилско жиу-житцу.

Около срещата им Woodley и Dana White имаха словесни спречквания, а и шампионът получи травма в рамото.

Но има и още.

Сега стана ясно, че бившият шампион Robbie Lawler и Jorge Masvidal ще се бият в UFC 217 на 4 ноември за временната титла в полусредната категория, докато Woodley се възстанови напълно. За момента това е само слух, непотвърден от организацията, но Woodley побърза да отправи официално предупреждение.
 
"Ако от UFC вкарат временен пояс, по-добре да се готвят за война, защото ще има много скандали. Бих се в четири шампионски двубоя за по-малко от година. Stephen Thompson не успя да изглежда толкова недосегаем, колкото изглежда срещу всеки друг, а и напълно надиграх Demian Maia. Бих се 4 пъти за 12 месеца и бях готов да се бия още веднъж през ноември, ако бях здрав.

Въобще не мисля, че временна титла трябва да се прави от UFC в нашата категория с оглед на това колко активен съм. Conor McGregor дори не е намеквал за защита на титлата си.

В полусредната категория няма ясен претендент. Имае Kelvin, Masvidal, Wonderboy, Lawler - всички те трябва да се бият помежду си, за да се определи кой ще е претендента. Междувременно аз ще ги гледам докато се възстановявам и ще съм готов за следващия си двубой."

С тази травма на рамото Woodley може би ще е аут за половин година. Но е факт, че 35-годишният боец е един от най-активните шампиони на организацията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес