Зареждане

Tyron Woodley: Няма да се гордея, ако се наложи да пребия McGregor

Tyron Woodley: Няма да се гордея, ако се наложи да пребия McGregor
Публикувано на: Ноември 3, 2016 в 09:45 ч
 
Conor McGregor проведе два двубоя в полусредна категория на UFC, като той записа съответно загуба и победа срещу Nate Diaz.


Diaz обаче е боец, който обикновено си бие в лека категория, поради което не му се налага да сваля кой знае колко тегло, за да достигне 77.1 килограма. В този ред на мисли, какво би се случило, ако McGregor реши да се изправи срещу по-едър и силен боец от полусредна категория, какъвто е например шампионът на дивизията Tyron Woodley?

Ще се случат неща, които няма да са никак приятни за ирландеца, смята самият Woodley.

“Преди всичко мисля, че Conor е умен човек. Той знае, че ако се бие срещу мен, това няма да е добре за здравето му. Наистина не смятам, че той би пожелал такъв двубой”, заяви “The Chosen One” пред BJPenn.

Woodley припомня, че той не само ще има видно физическо превъзходство над McGregor, но той също така ще доминира и по отношение на борбата и страйкинга. Иначе казано, Conor не би имал шанс.

McGregor беше споменал, че иска да притежава титлите от три различни категории по едно и също време, но дори и това да не стане, той би имал предостатъчно опции пред себе си, смята Woodley.

“Мисля, че той ще се откаже от пояса си в категория “перо”, след което ще защити на няколко пъти титлата си в лека категория. Вероятно ще иска да направи и някой друг “супер мач”. Говори се, че той може да се бие и с Floyd Mayweather в боксов двубой. Каквото и да направи той, ще има голям смисъл и полза за него.”

Въпреки че смята, че McGregor никога не би се съгласил да се бие с него, Tyron Woodley е готов на подобен двубой.

“Ако и двамата спечелим следващите си мачове, а той иска да се бие с мен, то аз съм готов да подпиша. Истината е, че вероятно ще се почувствам зле, когато се наложи да го пребия. Имам предвид, тогава бих пребил човек, който се бие на 65.8 килограма. Разбира се, че бих направил много пари, но надали бих се гордял със стореното”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес