Зареждане

Tyron Woodley иска публично извинение от Dana White

Tyron Woodley иска публично извинение от Dana White
Публикувано на: Август 1, 2017 в 14:00 ч
 
Президентът на Ultimate Fighting Championship Dana White беше изключително критичен към представянето на Tyron Woodley срещу Demian Maia в съ-основното събитие на UFC 214, което се проведе миналата събота вечер в Анахайм, Калифорния.
 
Основната критика на White беше, че "The Choosen One" е могъл да сложи край на битката, най-малкото във втория рунд. Вместо това, последва пет рундова афера на дебнене, а феновете на битката не останаха равнодушни по време на мача и освиркваха двамата състезатели в това, което се превърна в битка за титла на UFC с най-малко пласирани удари за 25 минути.


 
В резултат на това White разкри, че отнема обещаната на Woodley битка срещу Georges St-Pierre и я дава на Michael Bisping, защото "The Count" се качвал на ринга за да се сражава. Според Woodley обаче той извадил рамото си в първия рунд, което изиграло голяма роля за представянето му. Все пак той остана на ниво и доминираше бразилския джу-джицу експерт. Набеденият Woodley се появи в предаването The MMA Hour, за да изрази разочарованието си от критиката на White.
 
"Рамото ми е разкъсано. Много съм разстроен, не казах нищо след битката, защото това не е това, което шампионът прави. Излязох там и напълно доминирах боец, който беше в серия от седем поредни победи.", заяви Woodley.
 
"Всички останали, които излязоха срещу този човек, с всичките си умения, или бяха сваляни на земята, отказвани или доминирани. Справих се също и със Stephen Thompson, който също беше в серия от седем победи, победи над бивши шампиони, №1 претенденти и най-висок клас бойци, а аз го превъзхождах и в двете срещи. Така, че липсата на уважение не само от феновете, но и от истинските хора в света на смесените бойни изкуства е неоправдана. Хората, които наистина разбират какво се случва виждат величие. Аз побеждавам хора, които са на най-високото ниво в тяхното бойно изкуство. Неговите 22 опита да ме свали на земята се оказаха малко. Той не се доближи до мен", допълни шампиона в полусредна категория.



И все пак това, което най-много го притеснява, бе, че White - който трябва да го насърчава - всъщност се опита да го събори. В резултат на това Woodley поиска публично извинение от шефа си...
 
"Не ми пука толкова за феновете, но когато длъжността ти е промоутър, промотирайте ши*ания ви боец. Насърчавайте шампиона си, не понижавайте успехите му. Извадих рамото си в първия рунд и нямаше как да нанасям достатъчно силни удари. Все пак обаче останах на ринга и изпълних задачата си. Изпълних плана на игра, след като трябваше да намаля количеството удари, което пласирам. Дори не казах на треньорите си, докато не получих лекарствата си след това.", заяви Woodley.
 
"Много съм ядосан. Мисля, че ми дължат публично извинение. Dana White иска да ме обсъжда публично? Сега трябва да ми се извини публично. Не съм направил нищо друго освен добро за този спорт, не съм нищо друго освен добър модел за тази организация", добави Woodley.

"Излизам там и се бия с почтеност. Винаги изпълнявам отговорностите си в организацията. Думата, която стои зад бизнеса е "мъж". Трябва да се държиш мъжки и ми дължиш извинение. И ако не получа извинение ще започна да говоря разни неща, които не искате да излизат от устата ми. Те знаят какво имам предвид. Трябва да получа публично извинение. По-добре да го получа. Уморен съм от това", завърши Woodley.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес