Зареждане

Треньорът на BJ Penn: Трябваше да му дадат по-лесен съперник

Треньорът на BJ Penn: Трябваше да му дадат по-лесен съперник
Публикувано на: Януари 20, 2017 в 12:00 ч
 
BJ Penn направи неуспешен опит да се завърне с победа в Октагона, губейки от перспективния Yair Rodriguez в първия си двубой след повече от две години пауза.


BJ Penn бе тотално надигран от Rodriguez и загуби с нокаут във втори рунд, а вече на 38 години, няма да е учудващо ако това бе последният мач в кариерата на бившия шампион в две категории.

Неговият треньор Jason Parillo е на мнение, че от UFC са можели да осигурят на BJ Penn и по-поносим съперник за завръщането му в Октагона.

“BJ Penn е спечелил две световни титли, той е сторил всичко за тази компания, никога не е отказал мачове. Направил е много пари както за себе си, така и за компанията. Щеше да е добре да му дадат възможност да се отърси от ръждата срещу опонент, срещу когото той би имал по-голям шанс, отколкото четири и половина към едно.”

“BJ Penn е единственият човек, когото познавам, който не е печелил мач от 2010 година, а те му дават основно събитие срещу №4 в категорията. Виждате ли много други хора, които да получават подобна възможност? Не, не виждате. Но те знаеха, че той ще се навие. Те знаят, че той няма да каже “не” и че е готов да се бие с всекиго. Той предпочита да се бие с бойци от Топ 10. Щях да се радвам, ако аз бях този, който да му избере съперник, но не това е работата ми”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес