Зареждане

Tim Kennedy се върна в армията, закани се на ИДИЛ

Tim Kennedy се върна в армията, закани се на ИДИЛ
Публикувано на: Април 18, 2017 в 15:13 ч
 
Бившият боец от UFC Tim Kennedy сложи край на кариерата си, но той продължа се бори за това, в което вярва.


Kennedy, който е зелена барета от специалните сили, се завърна обратно в Армията след избирането на Donald Trump за президент на САЩ. Пред FOX той обясни решението си да се завърне към служба.

“Отново имам надежда. Мисля, че нашата армия си върна зъбите. Пуснахме най-голямата бомба - 11 тона експлозив, унищожаваща всичко в радиус от миля. Имаме красива армия, която ни носи надежда. Гордея се, че отново съм част от отбора.”

“Миналия уикенд скочих от хеликоптер и вдигнах ръката си, заричайки се, че ще защитавам Конституцията. Защото сега има хора, които ще ме подкепят. Тук сме, за да свършим работа. Тук сме, за да спечелим война, която водим от вече 16 години.”

Тези дни Kennedy нашумя с атрактивна снимка в Instagram, с която той се заканва на ИДИЛ, че тяхното време е на път да приключи.


“Втората световна война бе последният път, когато истински застанахме рамо до рамо и казахме заедно - “това е нещо зло и трябва да спре”. Фашизмът, убийството на беззащитни евреи по улицата, носенето на златна звезда - това бе последният момент, когато истински се изправихме заедно. Това е нещо подобно. Тези хора са радикални. Те са ненормални. Те ще направят всичко възможно, с всяко оръжие, което бъде поставено в ръцете им, за да разрушат всичко, което обичаме.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес