Зареждане

Tim Kennedy: Rashad Evans не иска да се срещаме на земята

Tim Kennedy: Rashad Evans не иска да се срещаме на земята
Публикувано на: Октомври 24, 2016 в 18:00 ч
 
Tim Kennedy говори за предстоящия си дуел с Rashad Evans в средна категория на UFC 205 в Ню Йорк през ноември.


Любопитното около този двубой е, че двамата бойци се познават добре, имайки предвид, че на няколко пъти са тренирали заедно. Kennedy обаче е на мнение, че Evans не очаква това, което той е готов да му предложи на 12 ноември.

“Мисля, че аз и Rashad истински се допълваме. Това е наистина страхотна възможност да предложим на феновете един вълнуващ двубой.”

“Тренирал съм с него. Той е наистина ММА боец с универсални качества. Боксът му е добър, борбата - също. Притежава и фантастична защита срещу събмишъни. Той е ветеран с богат опит.”

Според Tim Kennedy, общите тренировки с Rashad Evans могат да вкарат неговия съперник в измамно чувство на сигурност, което евентуално да му струва мача.

“Очевидно той не иска да бъде на земята с мен. Ако бях на негово място, щях да се опитам да си осигуря победа със съдийско решение, защото не смятам, че той може да ме нокаутира. Има много потенциал за наистина страхотен двубой.”

“Смятам, че той подценява ръцете ми. Имайки предвид, че бяхме тренировъчни партньори, не може да се каже, че сме се разбивали един друг. Смятам, че той ще помни как съм изглеждал по време на тренировките, забравяйки, че това е истинска битка.”

За Tim Kennedy това ще е първи двубой след двугодишна пауза, докато Rashad Evans ще опита да прекрати лошата си серия от две поредни поражения.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес