Зареждане

Stipe Miocic отново предизвика Anthony Joshua

Stipe Miocic отново предизвика Anthony Joshua
Публикувано на: Август 4, 2017 в 10:00 ч
 
Вчера, четвъртък, станахме свидетели на изненадващото изявление, че Wladimir Klitschko се оттегля от спорта с незабавен ефект, като по този начин промени плановете на Anthony Joshua за среща реванш.
 
Англичанинът добави титлите на WBA и IBO в тежка категория до своята IBF титла на 29-ти април, когато двамата титани се срещнаха на стадион Уембли, в битка, която се превърна в своеобразно клане преди да се стигне до 11-ия рунд, когато Joshua пласира чудовищен ъпрекът в главата на легендарния украинец.
 
Очакваният реванш бе определян като една от най-горещите битки в тежка категория в последно време, но сега, когато надеждата за този спектакъл е в кофата за боклук, Joshua ще трябва да прегледа новите възможности пред себе си.
 
На опашката се нареди шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic.
 
След новината, че Klitschko е окачил ръкавиците завинаги, Miocic не загуби време и предизвика Joshua чрез Twitter.
 
 
"Anthony Joshua, изглежда, че графикът ти е широко отворен. Без извинения, нека танцуваме", заяви Miocic в Twitter.
 
С McGregor, който ще се изправи срещу Floyd Mayweather на боксови ринг след малко повече от три седмици, изглежда, че вратата, през която ирландецът се промъкна, за да влезе в боксовия свят е оставена открехната и сега Miocic се взира в нея. 198,193, 113,111
 
Идеята тези двама титани в тежка категория да се срещнат, със сигурност е нещо, което трябва да се има в предвид. Те са тясно свързани с габаритите си, като Joshua е висок 198 сантиметра и тежи 113 килограма, а Miocic се издига на 193 сантиметра и тежи 111 килограма.
 
Докато McGregor и Mayweather се очаква да танцуват на ринга и да се надиграват, Joshua и Miocic могат да ни предложат нещо по брутално, където мощта и бруталната сила ще се водещи.
 

 
Miocic използва много добре тежките си ръце, увити в 4 унции ръкавици. Добавете лакти, ритници и тейкдаун умения към уравнението и ще разберете защо шампиона на UFC в тежка категория е толкова корав.
 
В Joshua пък се крие чудовищна сила и невероятна пробивна мощ, придружена с лазерна точност на боксовия ринг.
 
Ако двамата се срещнат, това би могло да бъде нещо специално.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес