Зареждане

Stipe Miocic отгорови на критиките, приветства битка с Jon Jones

Stipe Miocic отгорови на критиките, приветства битка с Jon Jones
Публикувано на: Август 8, 2017 в 16:00 ч
 
Jon Jones неотдавна заяви, че Stipe Miocic не е толкова разпознаваемо име за широката общественост, докато в същото време водеше кампания за битка срещу Brock Lesnar, но шампионът в тежка категория има различно мнение по въпроса.
 
След впечатляващата си победа с нокаут над основния си съперник Daniel Cormier в UFC 214, шампионът в полутежка категория Jon Jones незабавно си постави за цел да си осигури битка за големите пари срещу бившия шампион в тежка категория Brock Lesnar.
 
По време на пресконференцията след UFC 214, Jones проведе кампания за битка с Lesnar и заяви, че няма да има голям интерес за мач между него и шампиона в тежка категория Stipe Miocic.
 
"Мисля, че Stipe е сравнително непознат за широката общественост", заяви Jones. "Дори не би било истинска супер битка по мое мнение. Мисля, че много фенове на ММА ще бъдат развълнувани, но обществеността няма да се интересува от подобна битка."
 
 
В понеделник Miocic отвърна на Jones по време на интервю за FloCombat.
 
"Слушай, ще се бия с всеки. Ако UFC иска да се бия с Jon, ще се бия с него. Всичко, от което се интересувам в момента, е подобряването на този рекорд (за най-много последователни защити на титлата в тежка категория на UFC) и запазването на този колан за дълго време. Мисля, че съм релевантен, не знам за какво говори. Нямам толкова фенове като него в социалните мрежи, но съм сигурен, че съм релевантен"
 
"Аз съм най-страшният човек на планетата и има защо. Той може да си мисли каквото си иска, няма значение. Слушай, в края на деня аз съм релевантен", добави Miocic.
 
Докато терминът "супербитка" страна изключително често срещан, много малко дубои с двама настоящи шампиони всъщност влязоха в Октагона, а Miocic вярва, че евентуална битка между него и Jones би била успешна за всички замесени.
 
"Ще бъде огромна битка. Не разбирам защо не мислите, че ще бъде огромна битка. Имате най-добрия паунд фор паунд боец, а срещу него имате четвъртия най-добър боец в тази класация. И двамата сме шампиони и това е битката, която хората искат да видят. Но не съм релевантен в момента, така че ще видим", завърши шеговито Miocic.
 
 
Въпреки скорошната победа на Jones, Miocic е уверен, че ще успее да се справи с шампиона в полутежка категория, ако някога му се отдаде възможност за това.
 
"Мисля, че се справям добре. Мисля, че се справям добре срещу всички. Имам ужасен стил и винаги съм добре подготвен. Имам най-добрите треньори и съотборници в света, така че без значение срещу кого ще се бия, аз ще изляза като победител."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес