Зареждане

Sonnen е изцеден презерватив, Hendo плаши децата с грозния си вид, а Couture прави секс със смръдли

Sonnen е изцеден презерватив, Hendo плаши децата с грозния си вид, а Couture прави секс със смръдли
Публикувано на: Март 21, 2015 в 07:54 ч

По време на шампионата на NCAA по борба, бе спазена традицията известни личности, които са в приятелски отношения, да вземат микрофона и публично да се залеят с доста пиперливи обиди, донякъде на майтап, донякъде не.

Главните участници бяха Chael Sonnen, Randy Couture и Dan Henderson. Sonnen като най-бъбрив взе микрофона пръв.
 
"Randy Couture, дами и господа. Тези от вас, които не го познават, могат да се обръщат към него като загубеняк. Но не защото е задник, а защото е бил в повече смрадливи жени, от който и да познавам.

Randy, една от жените ти беше готина. Тя стана готина, когато ти взе половината от парите.

Randy, последните ти три приятелки бяха средно деветки. Не говоря за тяхната външност, а за коефициента им на интелигентност.

Същата шега като горната, но с различен край. Randy, последните ти три приятелки бяха средно деветки. Не говоря за тяхната външност, а за тяхната възраст.

Радвам се, че се усмихваш. Между другото зъбите ти изглеждат като редица писоари."

Жестоко, а? Само вижте какво му беше приготвил Dan Henderson.
 
"Наричат го 'The Natura'. Randy 'The Natural' Couture. Всичко в неговия живот е натурално. С изключение на циците на приятелката му и неговите качества на актьор.

Chael, недей да шмъркаш по масата. Jon Jones не е дошъл за това тук.

Вижте, Randy е сериозен боец. Той е легенда в спорта. Мисля, че прекара много време в двубоите и сега той се опитва в личния си живот да имитира бойната си кариера. Замислете се - двубоите и браковете му много си приличат. Двамата се събират, търкалят се малко, той застава в маунт няколко пъти. След като се усетиш, 15 минути са минали и при намесата на съдията всичко приключва.

Но статистиката му в двубоите беше по-добра от тази при браковете. Мисля, че той в момента е 0-5 с браковете. Но за разлика от двубоите, те приключват с предаване от негова страна."

След толкова много хранилка, редно беше и Couture да се включи с право на отговор.
 
"Chael, радвам се че си тук. Справяш се чудесно. Ставаш все по-голям, когато взимаш стероиди. Но когато последната доставка от специалните ти препарати бе спряна на границата, жена ти те намери проснат на стълбите, изцеден като 190 сантиметров кондом.

Ти си първият двуизмерен човек. Не ти трябват самолети. Можеш да се сгънеш като пощенски плик и да се изпратиш там, където искаш да отидеш. Гледай да е в град, в който има собственик на фитнес с 55-сантиметров врат и голяма чанта пълна с онези благинки, които те правят голям.

Chael е единственият човек, който може да се наблъска със забранени вещества за подобряване на спортните постижения и въпреки това спортните му постижения да не се подобрят. Не се ли предполага, че трябва да печелиш двубоите като си на стероиди?"

После Couture се обърна към Henderson.
 
"Dan Henderson е единствения човек, който е прекалено грозен и прекалено странен, за да се мотае с John Dupont.

Dan си взе малко почивка от натоварения му график да плаши деца и да се заселва в изоставени къщи, за да дойде при нас. Неговият нос е толкова плосък, сякаш е пробягал 40 метрова отсечка в 30 метрова зала.

Той е много специфичен екземпляр. Помня първия път, когато му показах филма The Expendables 3 на моя iPhone. Той почна да ме разпитва "Как вкара тези хора в тази малка черна кутийка в ръката ти? Какво ядат? Кога си лягат? Колко време спят?

Напоследък е лесно да кажеш кога си ляга Dan - обикновено е в първия рунд от двубоите му."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес