Зареждане

След скучната игра на Woodley, White отсече: GSP излиза срещу Michael Bisping

След скучната игра на Woodley, White отсече: GSP излиза срещу Michael Bisping
Публикувано на: Юли 30, 2017 в 13:22 ч

Няколко дни след като корабът отпътува далеч, той рязко си обърна посоката и в крайна сметка вероятно ще гледаме двубой между Michael Bisping и Georges St. Pierre.

До това решение се стигна след скучния двубой, който направи Tyron Woodley при защитата на титлата си срещу Demian Maia.

Ето какъв беше коментара на президентът на UFC, Dana White.
 
"Да, така стана. Понеже Michael Bisping ще се бие. Michael Bisping ще се покаже и ще се бие наистина. Затова даваме този шанс на него. Корабът обърна посоката и пътува обратно.

Woodley е бърз, експлозивен и има добри удари. Вярвам, че можеше да приключи този двубой много по-рано - във втория рунд. В крайна сметка обаче той бе освиркан, което значи че хората не искат да гледат такова представяне. А той така си изкарва хляба и не е добре хората да не искат да го гледат.

Той е изключително физически здрав. Можеше да приключи двубоя по всяко време. Но не искаше да поема излишни рискове. Ако не рискуваш - не печелиш."

След казаното горе единствено ни остана да очакваме датата на двубой между Bisping и GSP - може би декември или началото на ноември в Ню Йорк, каквито са последните непотвърдени слухове.

Но по-атрактивен двубой ли ще бъде това?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес