Зареждане

След победата над Rashad Evans, Sam Alvey се насочи към друга легенда на UFC

След победата над Rashad Evans, Sam Alvey се насочи към друга легенда на UFC
Публикувано на: Август 7, 2017 в 09:30 ч
 
Миналата нощ, в основната картна на последното пътуване на UFC до Мексоко Сити, Мексико, претендента в средна категория Sam Alvey спечели една от най-големите победи в кариерата си, побеждавайки бившия шампион в полутежка категория Rashad Evans, макар и с непълно съдийско решение. Не отне много време на Alvey, който тренира под ръководството на MMA легендата Dan Henderson, да предизвика друга легенда, срещу която се надява да се изправи в следващата си битка - Vitor Belfort.
 
Alvey направи това изказване в интервю за MMAFighting, обяснявайки, че се надява да победи колкото се може повече от хората, които са записали победа над неговия треньор Dan Henderson в турне наречено "отмъщение през 2017-та година".
 
"Аз съм тук, за да поправя тези грешки. Rashad Evans започна това. Vitor, ти си следващия. Ще се бия навсякъде, където искате. Бразилия, ще си бия с теб в Питсбърг. Искам да се бия с теб в Япония, но може би ти не искаш. Ще се бия с теб в Канада. Казваш място и ще бъда там приятелю", заяви Alvey.
 
След това Alvey претегли битката си с Evans, заявявайки, че е разочарован решението на съдиите (сплит десижън) и смята, че е отдал твърде много респект на легендата Evans.
 
"Аз съм изключително разочарован от себе с начина, по който победих. Исках да направя доминиращо представяне. Аз съм човек, който иска да завършва битките си, а сега има прекалено много битки, откакто завърших някого. Трябва да променя това."
 
"Той е моят идол в ММА. Той е бил един от двамата любимци в моя списък. Трябва да кажа, че Henderson е номер едно, защото ще ме бие, ако не го направя. Мисля, че отдадох на Evans прекалено много респект на това колко е добър неговия удар, колко добър беше във всичко, което правеше. Просто отказвах да хвърля този трети удар, отказвах да натискам, както наистина исках", добави Alvey.
 
Искате ли да видите битка между Sam Alvey и Vitor Belfort?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес