Зареждане

Шефът на ONE: Защо имаме най-големите спонсори, а другите нямат

Шефът на ONE: Защо имаме най-големите спонсори, а другите нямат
Публикувано на: Август 8, 2017 в 10:30 ч
 
One Championship дебютира във Филипините през 2012-та година и привлече над 12,000 фенове в "The Big Dome" в Кузън Сити. Организацията има още девет събития там, от които последното беше "One: Kings of Destiny" през април, в което филипинският боец Eduard "Landslide" Faloyang успешно защити титлата си в лека категория срещу малайзиеца Ev "E.T." Ting, което беше най-гледаното ММА шоу във Филипините досега.
 
Michael Angelo S. Murillo от Business World Online наскоро говори със собственика и главен изпълнителен директор на ONE Chatri Sityodtong за бъдещето на смесените бойни изкуства във Филипините и неговата визия за организацията.
 
"Израстването на ONE и смесените бойни изкуства във Филипините е огромно. Планираме да направим четири събитие през следващата година. Обикновено правим едно или две (във Филипините), но през следващата година ще има рекорден брой събития във Филипините", заяви Sityodtong.

"Като имаш един от най-високите, ако не и най-високият рейтинг за спортно събитие на живо в историята на Филипините, включително Националната баскетболна асоциация и Филипинската баскетболна асоциация, това показва колко добри са Филипините за смесените бойни изкуства и за нашата организация."




"Ако погледнете марките, които са партньори на ONE и ги сравните с всяка друга организация за смесени бойни изкуства и техните партньори, ние имаме най-големите и известни партньори. Имаме Disney, Haier, Canon, L'Oreal, и между другото, причината за това е, че ние не приемаме насилие, ние не приемаме омраза или негативност."

"Тези световни марки разбират, че искаме да отпразнуваме най-големите съкровища на Азия и дълбоко вкоренени азиатски ценности и да сътворим супергерои в реалния живот, поради което мисля, че тези марки решиха да се присъединят към ONE, когато лесно биха могли да бъдат част от други ММА организации, но те решиха да не го правят."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес