Зареждане

Shane Carwin обяви, че вече търси опции, различни от UFC

Shane Carwin обяви, че вече търси опции, различни от UFC
Публикувано на: Септември 8, 2016 в 15:59 ч
 
Бившият шампион на UFC в тежка категория Shane Carwin официално обяви, че вече е свободен агент и е готов да преговаря с други компании и промоутъри, различни от UFC.


Carwin бе един от най-доминиращите бойци в тежка категория на UFC от дебюта си през 2008 година до спечелената титла през 2010, когато той успя да подчини Frank Mir.

За съжаление на Carwin, той загуби от Brock Lesnar още в първата защита на шампионския си пояс, след което претърпя и поражение срещу Junior Dos Santos. След претърпените две поредни загуби, а и в следствие на сериозни травми, той обяви оттеглянето си от спорта.

През месец юли Shane Carwin обяви, че е променил решението си и е готов отново да се бие, очаквайки UFC да му предложи вариант за завръщане. До развитие в тази посока обаче така и не се стигна, поради което сега той обяви, че вече е свободен агент и сам ще реши бъдещето си.

“Както много от вас знаят, аз взех решение да се завърна след оттеглянето си. След разговори с UFC аз и моите мениджъри решихме, че моята стойност и това, което аз нося на тежка категория, ще бъдат по-добре оползотворени на друго място. Сега съм свободен агент. Очаквам да разговарям с други ММА промоутъри. Тежката категория предлага много страхотни мачове и не всички са в UFC. Вълнувам се от това, което крие бъдещето за мен. Искам да докажа на себе си и на феновете, че аз все още принадлежа към върха на категорията. Днес моят път започва.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес