Зареждане

Шампионът Anderson Silva ляга под ножа

Шампионът Anderson Silva ляга под ножа
Публикувано на: Септември 6, 2009 в 17:44 ч

Изглежда ще имаме повече време да спорим кой ще бъде заслужилия боец в средната категория, който ще предизвика шампиона Anderson Silva - бразилецът ще се подложи на операция на лакетя.

Все още няма изяснени детайли относно процедурата, но информацията идва от достоверен източник - предаването по ESPN, MMA Live.

Това не идва като голяма изненада, след като мениджърът му Ed Soares поиска почивка на клиента си за няколко месеца за да се възстанови от стари контузии след победата на Silva над Forrest Griffin в MMA състезанието UFC 101, което се проведе на 8-ми август.

Soares дори подкани ръководството на UFC първо да направи двубой между Nate Marquardt и Dan Henderson. Nate нокаутира Demian Maia миналия месец в MMA състезанието UFC 102.

anderson silva ufc mma


Президентът на UFC, Dana White, все още не е дал своето виждане накъде ще поеме средната категория, но след като Silva ще трябва да се оперира, има няколко възможни сценария.

Но колко дълго ще се наложи да чакат феновете?

Wanderlei Silva наскоро се възстанови от операция на лицето и вече планира дебют в средната категория, а и завръщането на Vitor Belfort също ще ни държи подгряни в следващите шест месеца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес