Зареждане

Sergio Pettis има недовършена работа с Henry Cejudo и иска да я свърши

Sergio Pettis има недовършена работа с Henry Cejudo и иска да я свърши
Публикувано на: Август 7, 2017 в 08:30 ч
 
След като Sergio Pettis победи Brandon Moreno в основното събитие на UFC Fight Night 114 в Мексико, вместо да поиска битка за титлата, "The Phenom" се обърна към медиите, за да потърси среща с Henry Cejudo.
 
Двамата имаха насрочена среща за UFC 211 през май миналата година, но Henry беше принуден да излезе от двубоя само два дни преди битката. За Sergio, уреждането на недовършената работа с Cejudo е най-добрия вариант за следващата му битка.
 
"Искам да се бия с Henry. Мисля, че това е начина. Той се оттегли само два дни преди битката. Бях на само два килограма от кантара. Бях готов", заяви Pettis за MMAjunkie.
 
"Мисля, че тогава той избегна куршум, но съм готов да го направим отново. Имах толкова силен лагер за битката с Cejudo. Позволих си само седмица почивка, след това се върнах към тренировките", добави Pettis.
 
Битката има смисъл, тъй като шампиона Demetrious Johnson вече има насрочена битка с Ray Borg за UFC 215. С четири поредни победи, Pettis може много добре да си спечели изстрел за титлата, ако спечели срещу Henry Cejudo.
 
От друга страна, една победа за Cejudo може да бъде това, от което се нуждае, за да се завърне в битката за титлата, след като загуби последните си две срещи от Demetrious Johnson и Joseph Benavidez.
 
Някой, който да е против това шоу?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес