Зареждане

Scott Coker: По-велик от Fedor? Хайде стига бе, хора!

Scott Coker: По-велик от Fedor? Хайде стига бе, хора!
Публикувано на: Декември 16, 2016 в 09:38 ч
 
Най-великият боец в историята на ММА ли е Fedor Emelianenko? Ако питате президента на Bellator Scott Coker, то това е така.


Има не малко хора, които смятат, че руският боец е велик, но не и най-великият в историята. Scott Coker обаче е на мнение, че това изобщо не може да бъде поставяно под въпрос.

Coker успя да подпише договор с Fedor, който ще се бие в Bellator за първи път, изправяйки се срещу Matt Mitrione.

“Хайде бе, хора - Fedor е най-великият на всички времена. Нека бъдем реални. Хората казват - “може би е бил, а може би не”. Слушайте, помня какво беше в PRIDE. Той бе непобеден толкова много години, а се би с всички убийци там. По това време в PRIDE се състезаваха най-добрите бойци на планетата. Те бяха най-добрата организация. И поради това UFC ги закупиха. Те ги закупиха заради всички страхотни атлети, които бяха там”.

“Fedor бе човекът, който се биеше с всеки, не бягаше от никого и убиваше всички. Когато чух, че той иска да се бие отново, казах - “нека обсъдим това”.

“С Fedor седнахме и сключихме сделка. Не беше лесно - трябваха ни три или четири месеца може би дори пет. Но сега тази част приключи, като предстои той да се бие. Когато той слезе по рампата в Сан Хосе и ние обявихме мача, феновете просто откачиха. Хората все още знаят за какво става въпрос. Този човек е огромна звезда и ние се вълнуваме, че той ще се бие в Bellator”.

Coker е на мнение, че мачът между Fedor и Matt Mitrione няма да продължи повече от един рунд.

“Знаем, че и Matt Mitrione ще покаже какво може. Matt каза нещо онази вечер - “нека просто размахаме чукове и да видим какво ще се случи”. И точно това ще стане. Това няма да бъде двубой, в който двамата ще танцуват пет рунда. Този мач ще свърши още в първи рунд. Някой ще удари другия и мисля, че всичко ще приключи”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес