Зареждане

Scott Coker: Paul Daley срещу Michael Page е планиран за началото на 2018-та

Scott Coker: Paul Daley срещу Michael Page е планиран за началото на 2018-та
Публикувано на: Юли 5, 2017 в 15:00 ч
 
Разрастващата се сага между Michael Page и Paul Daley не изглежда, че ще завърши скоро, но поне вече има времеви диапазон, в който феновете ще се надяват двамата сънародници да се изправят един срещу друг.
 
След като Page обяви, че Daley е отхвърлил планирания мач между тях през септември, президентът на Bellator Scott Coker разкри за The MMA Hour, че мачът между двамата все още е в плановете на организацията, но ще трябва да почака до началото на 2018-та година поради настойчивостта на Daley.
 
"Случи се така, че Paul предизвика Michael, но когато се свързахме с Daley и го попитахме дали иска да се срещнат през септември той ни отказа и заяви, че иска мачът да се проведе в началото на следващата година.", заяви Coker.
 
"Така че битката ще се проведе. Това ще се случи в Лондон и вероятно ще бъде през първото тримесечие на следващата година.", допълни Coker.
 
Съперничеството между Page и Daley започна още през миналата година, когато двамата започнаха да се заяждат чрез медиите. Daley отхвърли няколко възможности да се бие с Page с претекст, че двамата не са на едно ниво. Daley също нарече Page "Justin Bieber на MMA", след като Page пусна музикален видеоклип, в който предизвиква Daley.
 
Нещата се разгорещиха дори повече през изминалия месец, когато Daley предизвика Page още в интервюто, което даваше веднага след загубата му от Rory MacDonald. Това доведе до сбиване между двамата извън клетката, а след това Page заяви, че загубил всякакво уважение към Daley след този инцидент.
 
Сега изглежда, че двамата ще могат да "изгладят" взаимоотношенията си в Октагона. Това май е най-доброто място, на което могат да го направят.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес