Зареждане

Сблъсък между две дами нажежава атмосферата в Striking Games на 30 ноември

Сблъсък между две дами нажежава атмосферата в Striking Games на 30 ноември
Публикувано на: Ноември 17, 2014 в 17:55 ч

На 30 ноември 2014г, в залата на Боен Клуб България, София, бул.Цар Борис III №224, в основния боксов мач на турнира "Striking Games" ще се изправят две дами!

В червения ъгъл на ринга Елизабет Тончева, която в момента учи две специалности в Нов Български Университет: "Политически науки" и " Управление на бизнеса и предприемачество". От 11 месеца тренира Бокс при Пацо Маринов. Успоредно с това работи в голяма търговска фирма. Има стаж и като помощник управител на бензиностанция.

В синия ъгъл на ринга Лучия Дончева, която е завършила "Политология" в Софийския Университет "Св.Климент Охридски", след завършването си работи, като мениджър в голяма производствена фирма. От 3 години тренира Бокс при Маргарита Чанева. В момента стартира собствена група по Аеробика, съчетаваща кардио упражнения с елементи на бойни изкуства.

Двете дами смятат, че Бокса помага за изграждане на характерите и не пречи на образованието им и на професионалните им кариери.

Въпреки, че не са професионални боксьорки, развитието им убеди организаторите
и треньорите да ги включат в суперфайтовете на турнира "Srtiking Games" .

Припомняме, че на 30-ти ноември надпревара ще бъде по няколко дисциплини : Кикбокс, Муай Тай, Бокс, аматьорски ММА и Таекуондо. Като повечето от участниците ще участват
в елиминационните турнири, а тези които са демонстрирали добри умения ще участват в суперфайтове и противнците им ще бъдат известни предварително.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес