Зареждане

Roy Nelson: Shane Carwin ме нарече дебеланко, а това нарани чувствата ми

Roy Nelson: Shane Carwin ме нарече дебеланко, а това нарани чувствата ми
Публикувано на: Юли 18, 2012 в 11:24 ч

Бойците в тежката категория на UFC, Roy Nelson и Shane Carwin ще бъдат следващите треньори в риалити шоуто The Ultimate Fighter (TUF) 16. Снимките започват следващия месец, а първия епизод ще се излъчи през септември.

Двамата ще се срещнат в Октагона през декември. Но още преди началото на снимките двамата започнаха словесната война помежду си.

В скорошно интервю Carwin определи своя опонент като "дебеланко", който винаги ще остане посредствен боец в Октагона и отговора на Nelson не закъсня:

"Нямам на идея дали Shane е би-полярен или там какъвто е. Винаги се отмята от думите си. Но след като ме нарече дебеланко, това дълбоко ме засегна. Нарани моите чувства. Но нека да ти кажа нещо, не аз бях уличен в използването на забранени медикаменти или там каквото си беше инжектирал преди две-три години. Защо нямам проблем с друг боец? Защо точно с Shane? Може би защото той иска да бъде като Chael Sonnen, което за мен няма проблем - аз просто ще бъдат Anderson Silva и ще го поставя където му е мястото. Не знам дали говори тези неща нарочно или просто иска внимание. Може би се опитва да спре лекарствата си и е изнервен в момента.". 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес