Зареждане

Rory MacDonald: UFC сбъркаха, като ме пуснаха да си тръгна

Rory MacDonald: UFC сбъркаха, като ме пуснаха да си тръгна
Публикувано на: Май 24, 2017 в 09:36 ч
 
Rory MacDonald дебютира с победа в Bellator, прилагайки събмишън на Paul Daley. Така “Red King” до голяма степен си осигури и двубой за титлата в полусредна категория на веригата.


MacDonald премина в Bellator, след като той направи име в редиците на UFC. 27-годишният боец обаче взе решение да напусне UFC след две поредни загуби, макар и да бе един от водещите бойци в дивизията.

Rory сподели мнение, че от UFC вече съжаляват заради това, че са допуснали той да си тръгне.

“Първият ми мач в Bellator беше страхотно изживяване. Всичко мина много добре. Това може би беше и най-добрата процедура по претегляне, която съм имал. Работата с медиите също беше страхотна. Те наистина проявиха уважение към нуждите ми, но и промотираха мача в същото време. Много съм доволен от отношението на Bellator.”

“Доволен съм от работата си с Bellator, като се надявам и те да са доволни от мен. Виждам това като дългосрочно сътрудничество. Може би от UFC трябва да внимават повече относно това, как допускат някои неща да им се изплъзват през пръстите. Както съм казвал и преди, бойците няма как да показват най-доброто от себе си 24/7 и всеки път, когато са на ринга. Мисля, че те определено сбъркаха, като ме пуснаха да си тръгна. Но от това спечели Bellator”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес