Зареждане

Rony Jason с 22 шева след като потрошил врата

Rony Jason с 22 шева след като потрошил врата
Публикувано на: Ноември 12, 2013 в 07:07 ч

Любимецът на много фенове в категория перо, Rony Jason, днес разкри че е трябвало да бъде зашит с 22 шева след като се е удрял сам по главата и е нанесъл удар с лакът върху врата, малко след загубата си в първия рунд с технически нокаут от Jeremy Stephens през уикенда в Бразилия.
 
"Нараних лакътя си, но съм добре. Плаках, бях ядосан от загубата си и строших една врата с лакът. Боли, но не съм си счупил нищо. Бях много съкрушен в този момент. Тренирах от много време за този двубой. Бях непобеден от четири години. За съжаление това е индивидуален спорт и трябва да се справя за това.

Направиха ми 15 шева на лакътя и 7 до окото. Ударих си главата два пъти след двубоя, толкова бях бесен. Но това е нищо в сравнение със загубата ми. Разбит съм. Искам да се върна отново в залата. Бях непобеден от дълго време, откакто дойдох в отбора на Nogueira, но сега отново съм на нулата."

Jason победи Godofredo Castro в UFC 147, когато спечели и титлата в категория перо. От тогава той спечели две поредни срещи с Sam Sicilia и Mike Wilkinson. Серията му от победи обаче бе спряна от Jeremy Stephens.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес