Зареждане

Romero: Ще победя GSP и ще предложа мач на Bisping

Romero: Ще победя GSP и ще предложа мач на Bisping
Публикувано на: Март 9, 2017 в 09:47 ч
 
Yoel Romero трябваше да получи шанс да се бие за титлата в средна категория на UFC с Michael Bisping, но кубинецът бе пренебрегнат за сметка на завърналата се легенда Georges St-Pierre.


Известно време “Soldier of God” не коментираше случилото се, но сега той проговори пред FloCombat. Той благодари на феновете, които са го подкрепили в създалата се ситуация.

“Планът ми да спечеля световната титла е моята мотивация. Всичко, през което преминавам, ме кара да оценявам дори повече подкрепата. Това ме кара да искам да вляза в Октагона и да се представя възможно най-добре за хората, които са на моя страна и са “войници” като мен”.

Romero сподели, че дори и Michael Bisping да загуби титлата си от GSP, той пак би желал да се изправи срещу него.

“Двубоят ми с Bisping евентуално ще се случи. Дори и той да загуби от GSP. След това аз ще победя GSP и ще предложа мач на Bisping, защото с него имаме несвършена работа. Бих се радвал да се бия и с GSP, защото зная, че нашите стилове представляват добър тест и за двамата.”

“Чувствам, че мога да неутрализирам силните му страни. Тогава той ще бъде принуден да играе в моя свят. А това кара всеки да се чувства не на място.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес