Зареждане

Roger Gracie прави дебюта си в Strikeforce на 15-ти май

Roger Gracie прави дебюта си в Strikeforce на 15-ти май
Публикувано на: Март 13, 2010 в 15:08 ч

Roger Gracie (2-0), който е шампион по граплинг от ADCC 2005, ще направи дебюта си в Strikeforce на 15-ти май.

Източници близки до събитието казаха, че бившия UFC шампион в тежката категория, Kevin Randleman (17-14) е сред водещите кандидати, които искат да се изправят срещу граплинг майстора.

Gracie е черен колан по бразилско жиу-житцу под Carlos Gracie Jr. и заяви, че е подписал със Stirkeforce миналия декември. Той е от най-колоритните граплъри, които са се ориентирали към MMA и направи дебюта си през декември, 2006-та, когато победи с ключ Ron Waterman. След това той излезе още веднъж и отбеляза отново победа с ключ над японския ветеран Yuki Kondo през май, 2008-ма.

Randleman се завърна в активните състезания през май, 2008-ма, след повече от година в почивка заради контузии и лични проблеми. В двете си последни появявания той загуби със съдийско решение от Mike Whitehead миналия юни в Strikeforce: Lawler vs Shields и със съдийско решение от българинът Stanislav Nedkov в Sengoku миналия ноември.

roger gracie strikeforce mma


Състезанието на 15-ти май се очаква да включва завръщането на шампиона в тежката категория Alistair Overeem срещу Brett Rogers. Друг интересен двубой ще бъде Antonio "Bigfoot" Silva срещу бившия шампион в тежката категория на UFC, Andrei Arlovski.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес