Зареждане

Robert Whittaker: Едва сега започва първият ми поход за титлата

Robert Whittaker: Едва сега започва първият ми поход за титлата
Публикувано на: Април 25, 2017 в 10:01 ч
 
Побеждавайки Ronaldo “Jacare” Souza, Robert Whittaker определено утвърди себе си като един от топ бойците на UFC в средна категория.


“The Reaper” вече не крие и амбициите си да спечели шампионската титла в дивизията, която в настоящия момент е в притежание на Michael Bisping.

Сега обаче “The Count” се готви за двубой с легендата Georges St-Pierre, а след него идва ред и на Yoel Romero. Това означава, че Whittaker ще трябва да почака за своя шанс, но той посочи, че няма проблем с това.

“С представянето си показах на света, че заслужавам шанс за пояса. Направих нещо, което никой друг в тази категория не беше правил. Спрях човек, който не беше спиран по този начин от много, много време”, заяви австралиецът.

“Много пичове се опитват просто да се промъкнат до техния шанс за пояса, чакайки за него, седяйки отстрани и правейки всички онези политически маневри. Но в крайна сметка, тяхното време изтича, а моето - не. Едва сега започва моят първи поход към титлата, едва сега започва кариерата ми. Ако става дума за надпреварване с времето, те няма да спечелят.”

Иначе казано, Whittaker е на 26 години и за него да изчаква шанса си за титлата не е същото, както за Yoel Romero, който наскоро навърши 40.

Той коментира и думите на шампиона Michael Bisping, че Whittaker заслужава повече шанс за титлата от Yoel Romero.

“Вероятно той смята, че аз съм по-лесен опонент за него от Yoel Romero. Аз обаче обичам да изненадвам хората”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес