Зареждане

Резултати от ММА състезанието Bellator 43

Резултати от ММА състезанието Bellator 43
Публикувано на: Май 8, 2011 в 11:34 ч

UFC и Strikeforce ветерана Jay Hieron победи бившият олимпиец Rick Hawn спечелвайки турнира на Bellator от сезон 4 в полусредната категория. Hieron използва тактическо отстъпление през по-голямата част от двубоя, принуждавайки Hawn да го гони, до момента в който същият се изтощи. Боксът на Hawn бе значително подобрен в този двубой, но това не му донесе победата. Сега Hieron ще се изправи срещу шампиона на Bellator в полусредната категория Ben Askren в двубой за титлата.

В другият по-интересен двубой, Bryan Baker записа победа с нокаут във втория рунд над UFC ветерана Joe Riggs. При вторият си двубой след като се възстанови от рак, Baker използва силни удари за да свали Riggs но показа класа, довършвайки двубоя. Baker записа след това още една победа, отправяйки сватбено предложение към своята приятелка, след двубоя.

Бившият шампион от WEC Chase Beebe продължава опитите си да се "завърне" в игра, записвайки победа над Jose Vega чрез гилотина. Beebe опита да приложи гилотината няколко пъти по време на двубоя, преди окончателно да принуди Vega да се предаде. С победата си, Beebe си спечели вход за турнира на Bellator в категория "петел" в който ще участва и шампиона на Bellator в свръхлеката категория Joe Warren, Marcos Galvao и Ed West.

В стъпителните двубои от излъчваното по MTV2 събитие, Ron Sparks принуди Vince Lucero да се предаде след ключ на китката. Sparks доминираше в двубоя още от самото му начало със силни удари преди окончателно да свали Lucero на земята. След тази победа, Sparks си подобри рекорда до 7-0.

Ето и официалните резултати от Bellator 43:

Основни двубои

Финал в турнира от полусредна категория

Jay Hieron победи Rick Hawn със съдийско решение (29-28, 28-29, 29-28)

Bryan Baker победи Joe Riggs с нокаут (punch) – Рунд 2, 3:53

Chase Beebe победи Jose Vega чрез събмишън (guillotine choke) – Рунд 1, 4:06

Ron Sparks победи Vince Lucero чрез събмишън (keylock) – Рунд 1, 2:18

Встъпителни двубои

David Rickels победи Richard Bouphanouvong чрез събмишън (triangle choke) – Рунд 2, 1:11

Michael Osborn победи Mike Schatz чрез събмишън (strikes) – Рунд 1, 1:58

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес