Зареждане

Rashad Evans срещу Quinton "Rampage" Jackson в UFC 130

Rashad Evans срещу Quinton "Rampage" Jackson в UFC 130
Публикувано на: Февруари 10, 2011 в 08:00 ч

Бившите шампиони в полутежката категория Quinton "Rampage" Jackson и Rashad Evans ще се изправят един срещу друг в среща реванш в UFC 130, след като Thiago Silva бе принуден поради контузия да се оттегли от двубоят си срещу Jackson, планиран да се състои в предстоящото на 28-ми май в Лас Вегас събитие.

Evans трябва да се завърне през месец май след претърпяна контузия на коляното, която го извади от участие в UFC 128 и двубоят му за титлата срещу Mauricio "Shogun" Rua, като вместо Evans, срещу шампионът Rua ще се изправи Jon Jones.

Jackson и Evans се изправиха един срещу друг като треньори в сезон 10 на шоуто The Ultimate Fighter, преди на края да се срещнат и в октагона, в двубой състоял се миналият май, когато Evans си спечели битка за титлата след победа със съдийско решение над Jackson в основното събите за вечерта в UFC 114.

Evans (15-1-1) се завърна след загубата на титлата си от Lyoto Machida, записвайки победа над Silva миналият януари, преди да победи и "Rampage", докато Jackson (31-8) от своя страна, записа победа над Machida през ноември.

Двубоят между двамата ще допълва файт картата на UFC 130, която ще е с основно събите за вечерта, битката между шампиона в леката категория Frankie Edgar и претендента Gray Maynard, като двамата ще се изправят един срещу друг за трети пореден път. Това издание на турнира ще включва още и двубоите Wanderlei Silva срещу Brian Stann, Frank Mir срещу Roy Nelson и Thiago Alves срещу Rick Story.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес