Зареждане

Randy Couture обяснява защо не е подписал с PRIDE

Randy Couture обяснява защо не е подписал с PRIDE
Публикувано на: Май 29, 2015 в 09:32 ч

През втората половина на 90-те години и до поражението си от Brock Lesnar през 2008, Randy Couture беше един от най-популярните бойци в ММА. В търсене на нови хоризонти и по-добри пари, той дори напусна UFC и се състезава в няколко японски ММА организации. Именно в Япония изгряха звездите на Fedor Emelianenko, Antonio Rodrigo Nogeira, Dan Henderson, но всички те са се били в организация, в която Randy няма нито едно участие - PRIDE.

Наскоро американският боец сподели защо не е подписал договор именно с нея.
 
"Един ден ми предложиха договор с PRIDE. Бях точно в пика на кариерата си. В тези дни изкарвах много добри пари. Разбира се, разгледах го подробно. По това време бяхме приятели с Dan henderson, който дълго време се би в PRIDE, но в САЩ го познаваха малко, защото всичките си битки той правеше в Япония. Следователно дори от онази организация да ми бяха предложили повече пари, в дългосрочна перспектива щеше да ми е по-изгодно да остана на пазара в САЩ и да работя с UFC."

В продължение на много години битката между Fedor Emelianenko и Randy Couture беше най-очаквания двубой в ММА, но той така и не се проведе.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес