Зареждане

Прогнози за Silva срещу Griffin

Прогнози за Silva срещу Griffin
Публикувано на: Август 8, 2009 в 12:50 ч

Най-голямата организация по смесени бойни изкуства (MMA) UFC, ще излъчи 101-вото си издание тази вечер. Главното събитие в състезанието ще бъде двубоя между шампиона в средната категория Anderson Silva, който се завръща в полу-тежката категория, за да се изправи срещу бившия шампион там Forrest Griffin. И двамата са невероятни бойци и със сигурност ни очаква страхотен сблъсък. Мненията за изхода на този двубой дадоха някои от професионалните бойци по MMA.

anderson silva forrest griffin mma


Scott Bieri: Залагам на смотаничкия американец. Forrest е добър навсякъде, където и да се развива двубоя. Silva е остър като игра, но Griffin ще играе грубо и ще го превъзходи.

Erik Paulson: Двубоят между Anderson и Forrest ще бъде на близка дистанция, заради еднаквото телосложение. Forrest винаги излиза в страхотна форма, за всички свои двубои, но не съм сигурен дали ще успее да удържи някой като Anderson, който е на върха от известно време. Ако Forrest излезе със стабилен игрови план и се придържа към него, вероятно ще има шанс да изненада бразилеца. Като цяло очаквам вълнуващ сблъсък и се надявам да видим добри тактики тази вечер.

Jason Lambert: Anderson е класик, но залагам за Forrest в този сблъсък. Сигурно ще спечели с TKO в третия рунд.

Robert Drysdale: Forrest ще спечели с ключ.

Kevin Burns: Silva ще спечели със съдийско решение. Както прави напоследък, той се бие не за да загуби. Няма да му даде никакъв шанс, ще направи своите удари и ще чака съдийското решение.

Travis Lutter: Мисля че Anderson ще бие Forrest, защото по някое време на двубоя Forrest ще си изплюе гумата и ще падне на пода.

Jeff Monson: Anderson Silva ще спечели с KO след известно време в двубоя.

Jaime Flatcher: Silva ще превъзхожда със страйкинг техниката си във втория рунд. Мисля че Forrest ще му създаде доста проблеми, а и постоянно става по-добър, но същото прави и Silva.

Eddy Millis: Залагам за Anderson Silva в този двубой. Представям си как ще се налагат тези двамата. Silva ще победи с KO, вероятно с ритник в главата в първия или втория рунд.

Travis Wiuff: Мисля че Forrest ще е победител. Ще го надиграе и ще спечели със съдийско решение.

Cung Le: Според мен Forrest ще е победител. Той е по-голям и ще издейства хубава победа, както направи над Shogun, но този път със съдийско решение.

Bill Mesi: Винаги съм се опитвал да измисля нещо умно за подобни прогнози, но за този двубой просто не знам как Forrest би могъл да победи. Неговата стратегия е като руската мечка Taktarov - бийте ме докато не се изморите. А при Anderson това не важи, той нанася много поражения с малко удари. Anderson - в началото на втория рунд с TKO.

Robin Black: Да си го признаем. Silva изглежда изтощен психически в последните няколко двубоя. Forrest от друга страна е психически много силен и всеотдаен. В тази категория мисля че Forrest ще победи Silva със съдийско решение.

Billy MacDonald: Този двубой може да стопи Anderson Silva. Ако Anderson излезе както беше в последния си двубой, тогава Forrest има шанс да го победи. Но не мисля, че това ще видим тази вечер. Silva ще бъде отново в познатата ни форма, а Forrest ще се раздава много и ще бъде кратък двубой. В края на краищата мисля, че Silva ще победи след три рунда контра-атаки на Griffin със съдийско решение.

Stav Economou: Forrest е много силен боец. Добър е във всички аспекти на играта и ми е трудно да избера Anderson. Но да бъдем честни, единствения начин за да победи е със съдийско решение. Мога обаче да си представя как Silva нокаутира Forrest по всяко време на двубоя, затова залагам на Anderson за победата.

Michael Guymon: Залагам за Forrest със сигурност. Той може да изненадва. Мисля че ще доминира физически над Anderson и двубоя ще стигне до четвърти рунд.

Stephane Vigneault: Silva ще победи със съдийско решение. Не е двубой, който ме интересува особено.

James Zikic: Silva ще победи с TKO в третия рунд.

Rick Roufus: Залагам за Silva, защото той има много оръжия. Forrest е як тип, има сърце на шампион и няма да се откаже, но ще налита, което обаче е от полза за Silva. Silva ще бие с KO.

Gabe Ruediger: Anderson с KO или TKO. Ще бъде забавен двубой, защото Forrest е настъпатален. Ако ще се биеш с Anderson е добре, но той е прекалено техничен за да остави Forrest да победи.

Thomas Denny: Човече, в средната категория без съмнение Anderson е номер 1, но Forrest е по-голям. Мисля че Forrest ще победи Silva и след това бразилецът ще се върне в средната, където му е мястото като шампион.

Patrick Cote: Залагам за Anderson Silva. Той няма друг избор освен да направи шоу.

Jamie Varner: Griffin.

Ray Sefo: Forrest изглежда страхотно на тренировки. Той също е и по-голям и по-силен, мисля че Forrest ще победи, защото съм му приятел и съотборник. Харесвам и Anderson. Срещали сме се няколко пъти и той е интересен човек, но не се представи на ниво в последните си двубои. Мисля че Forrest трябва да играе остро, защото Anderson навакса с килограмите и мисля че ще иска да докаже себе си.

Бойци, които залагат за Silva: 13
Бойци, които залагат за Griffin: 10
Бойци, които не могат да преценят: 1


А какви са вашите прогнози, бойци?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес