Зареждане

Победителя от срещата Woodley - Maia получава St-Pierre

Победителя от срещата Woodley - Maia получава St-Pierre
Публикувано на: Юли 27, 2017 в 08:30 ч
 
До голяма степен битката за титлата в полусредна категория на UFC 214 между Tyron Woodley и Damien Maia се пренебрегва, тъй като доста повече внимание се обръща на срещата между Jon Jones и Daniel Cormier, а дори повече внимание събира и срещата на Cris Cyborg, която най-накрая получава шанс да се бие за титлата в категория "перо" при жените. Тази битка обаче изобщо не е за подценяване, тъй като в нея ще видим Maia, който е в серия от седем поредни победи, а срещу него ще застане Tyron Woodley, който продължава да настоява, че е най-добият боец в полусредна категория за всички времена.
 
На пресконференцията на UFC 214 Dana White реши да популяризира тази битка още повече, като повиши залозите. Който победи, заяви той, ще се изправи срещу Georges St-Pierre в следващата си битка.
 
"Това е планът в момента. Който спечели тази битка ще се бие с GSP", заяви White. "Но хората на GSP са тук, за да говорят с мен и ще видим какво ще се случи. Това е планът от последния път, когато говорих с него", допълни White.
 
Това звучи ли ви убедително? Woodley не мисли така.
 
"Той ще поиска да се бие срещу Bisping, защото не иска да се бие с мен", отвърна Woodley.
 
"Слушай, корабът на Bisping е отплавал. Изчезна. Спечели в събота и ще бъдеш ти, приятелю", заяви от своя страна White.
 
След като временния шампион в средна категория Robert Whittaker се контузи и е вън от сметките за следващите шест месец, а Bisping и St-Pierre постоянно се предизвикват един друг и искат битка помежду си, ние също имаме своите съмнения.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес