Зареждане

Pacquiao е готов да се бие с McGregor, ако Mayweather не иска

Pacquiao е готов да се бие с McGregor, ако Mayweather не иска
Публикувано на: Май 30, 2017 в 09:40 ч
 
Постоянно излизат интересни новини околко очертаващия се сблъсък между непобедения боксьор Floyd Mayweather и шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor.
 
Първоначално, разбира се, тази битка излгеждаше невъзможна. Месеци след месеци, обаче, пречките са изчистени и изглежда все повече и повече, че тази битка действително ще се случи.
 
Може би най-голямото развитие в тази история досеге се случи по-рано този месец, когато McGregor обяви, че е подписал своята част от конракта.
 
"За мен е чест да подпиша тази рекордна сделка заедно с партньорите си Zuffa LLC, The Ultimate Fighting Championship и Paradigm Sports Management", каза Макгрегър в изявление на TheMacLife.com.
 
Това, разбира се, изпрати топката в ръцете на Mayweather. Представителя на UFC Dana White очевидно сега работи усърдно, за да постигне споразумение с боксьора и неговия екип.
 
Ако Floyd не е в състояние да постигне споразумение с White и UFC, обаче изглежда има доста добър резервен вариант в ръкава на организаторите: боксов мач между McGregor и друг велик боксьор, Manny Pacquiao.
 
Филипинецът е проявил интерес към тази битка, а в последно време неговият промоутър Bob Arum е изявил желание да замени Mayweather в случай, че преговорите пропаднат.
 
"Ако McGregor все още търси съперник, Manny е там", каза Arum в интервю за TMZ.
 
По време на интервюто си за TMZ Arum също сподели мнението си за преговорите (McGregor - Mayweather), като заяви, че битката може да се случи, ако и двете страни са търпеливи и упорити. 
 
"Бъдете търпеливи, не се отказвайте", заяви Arum. "Dana е добър посредник и ще свърши работата, но не може да бъде тласкан от Mayweather и хората му".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес