Зареждане

Ovince Saint Preux призова бойците да не се страхуват от него

Ovince Saint Preux призова бойците да не се страхуват от него
Публикувано на: Март 17, 2016 в 15:00 ч
 
Преди около месец OSP надви Rafael Cavalcante, което и бележи 19-тата му професионална победа, но очевидно Saint Preux изпитва притеснения покрай връщането си в клетката.
 
"Знам, разбирам, че останалите в категорията ми ги е страх да се изправят срещу мен - чупя ръце, душа опонентите си по невиждани начини, но е крайно време от UFC да убедят някой да се стегне и да влезе в клетката срещу мен.
 
Gustafssn, Bader, Manuwa и Latifi нямат насрочени срещи. С удоволствие бих излязъл за реванш срещу Bader, защото е добър боец и не се страхува от никого. Ако не някой от тях, може би Josh Barnett или Travis Browne? Знам, че момчетата от тежката категория не ги е страх."
 
Мениджърът и треньор на OSP Joey Zonar е наясно, че победата на ученика му над Cavalcante не беше от най-красивите, тъй като OSP изкълчи глезен ритайки опонента си още в началото на първия рунд, след което беше оправен за отрицателно време и продължи.
 
"Помолихме за битка в рамките на 2 седмици след победата му над Feijao, но всичко което получихме като отговор беше "Ще ви уведомим, когато имаме готова такава."
 
OSP 3 от последните си 4 битки, като загубата му е от август 2014-та, от Ryan Bader.
 
"Просто ще продължа да тренирам. Не бях извикан за двубой срещу Rashad, въпреки че ще се състои в родния ми град и знаеха, че искам да се бия. Не ми беше предложена среща срещу Lil' Nog, въпреки че победих боеца, срещу когото ще се изправя сега и да изляза срещу Lil' Nog ми е мечта. Сега гледам, че Corey Anderson има насрочена среща, а тъкмо победи Tom Lawlor."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес