Зареждане

От лагера на Ronda не искат 'Cyborg', искат Joanna Jedrzejczyk

От лагера на Ronda не искат 'Cyborg', искат Joanna Jedrzejczyk
Публикувано на: Октомври 15, 2016 в 10:04 ч

Според хранителния специалист на Ronda Rousey, Mike Dolce, бившата шампионка по-скоро би свалила килограми, отколкото да качва. Ако това е така, двубой с Cristiane Justino няма как да има особено след като стана ясно, че тя няма как да свали до 63,5 кг.
 
"Защо Ronda, която в извън състезателна подготовка се чувства добре на 67 килограма, да дава преимущество на атлет, който реално тежи 80 килограма?" пита Dolce. "Никой от мъжете в UFC не би направил това, а и то е неуважително и е двоен стандарт, ако някой смята, че Ronda е длъжна да го направи."

Изглежда Mike Dolce не се е срещал с Conor McGregor.
 
"Като човек, който се грижи за теглото на Ronda, мога да си я представя в категория до 56 килограма, ако съществуваше такава. Имайки предвид сегашното и тегло и нейната дисциплина, мога да ви кажа, че тя с лекота ще ги направи. Там тя би могла да направи най-атрактивните си двубои. Можете ли да си представите Ronda срещу шампионката Joanna Jedrzejczyk, която няколко пъти вече е казвала, че иска да качи килограми."

Всичко звучи много добре, но Dolce не споменава колко килограма трябва да качи Jedrzejczyk, за да стигне до споменатите 56 кг. Това е долу-горе същата схема, като Rousey да качи килограми и да се бие с "Cyborg". Вярно е, че "Cyborg" има значително по-голямо преимущество в размера спрямо Jedrzejczyk срещу Rousey, но реално няма разлика в това дали ще се обсъждат 5 кила нагоре или 5 кила надолу.

При всички случаи всяка една битка с участието на Rousey ще е нещо привличащо вниманието. Дори факта, че Jedrzejczyk е непобедена шампионка, която е повече от готова да се качи нагоре в категориите, "Cyborg" е белият кит, който Rousey трябва да убие, за да утвърди името си в историята на ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес