Зареждане

Okami ще покаже техника, скорост и сила на Silva

Okami ще покаже техника, скорост и сила на Silva
Публикувано на: Юни 17, 2011 в 15:10 ч

"Научил съм много неща и ще приложа всичко. Надявам се този път да имаме истински завършек на двубоя. Знам че той е завършен боец и няма слаби места. Но ако използвам цялата си техника, скорост и сила, ще разбия Anderson Silva. Обещавам да го победя. Ще използвам всичко, което съм научил в живота си, за да постигна тази цел. Знам че Бразилия е една от най-големите страни в MMA. За мен е чест да се изправя там срещу него. Надявам се да гледат на мен като човека, който победи Anderson Silva и да станат мои фенове. Целта е да стана първия азиатски шампион в UFC."

Yushin Okami се заканва, че ще разбие Anderon Silva в двубоя им на 27-ми август, като нанесе първата му загуба в UFC.

anderson silva yushin okami

Шампион и предентент по време на пресконференция преди UFC 134.


Silva и Okami са се срещали и преди през 2006-та, когато "Thunder" отбеляза спорна победа над "The Spider" с дисквалификация заради забранен удар с крак. Silva няма загуба от тогава, като е записал 14 поредни победи и се е утвърдил като един от най-добрите бойци на света.

Okami междувременно направи добра кариера в UFC, като спечели 10 от 12-те си двубоя, като за последно победи Nate Marquardt в Германия и така заслужи двубой за титлата.

Ако джудистът изпълни плана си и покаже що е техника, сила и скорост, както планира, ще бъде ли достатъчно да отстрани краля в средната категория на UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес