Зареждане

Неуважeнието на Dana White тласнало T.J. Dillashaw към ММААА

Неуважeнието на Dana White тласнало T.J. Dillashaw към ММААА
Публикувано на: Декември 12, 2016 в 12:00 ч
 
T.J. Dillashaw е един от хората, които участваха при представянето на ММААА - новата асоциация на бойците, чиято основна цел е да защитава техните права.


Dillashaw сподели, че една от основните причини да стане лице на ММААА се крие в начина, по който не му е било позволено отново да се бие за титлата в категория “петел”, както и неуважението, което той чувства, че е получил от страна на президента Dana White.

Ето какво сподели Dillashaw пред The MMA Hour:

“Бих излъгал, ако кажа, че това не бе една от основните причини. Свързах се с Dana и му казах, че искам да се бия за титлата. Че за мен това е по-важно от всичко на света. За мен е важно да ме познават като шампион и най-добър в света. Казах му, че ще направя всичко нужно, това да се случи. След нашата среща, той ми каза да му се обадя. Аз му оставях съобщения, но така и не получих отговор. Казах му, че искам този мач, предоговорих договора си и т.н. Обадих му се, за да обсъдим ситуацията. Казах му, че съм готов да заложа парите си, че мога да победя Cruz, че ако трябва, ще създам възможно най-много драма, защото драмата се харчи в днешно време. Не ми пука за парите, всичко опира до това да бъдеш най-добрият. Оставих му съобщения, че съм готов дори да напусна мениджърския си екип, макар и да не искам, за да получа шанс за титлата. А той така и не ми се обади. След това разбрах чрез социалните медии, че Cody Garbrandt ще получи мача за титлата”.

T.J. с обида добави, че е разбрал, че мачът между Dominick Cruz и Cody Garbrandt е бил уреден още преди срещата му с Dana White, което още повече го кара да се чувства обект на неуважение от страна на Dana White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес