Зареждане

На Aldo му писна да чака McGregor, гледа бъдещето

На Aldo му писна да чака McGregor, гледа бъдещето
Публикувано на: Май 26, 2017 в 09:19 ч
 
UFC 212 се задава и в него ще вземе участие Jose Aldo, който ще защитава титлата си за първи път, след като UFC преустрои временната му титла в постоянна. Той ще се изправи срещу Max Holloway и се надява на гръмка победа, която ще накара хората да забравят за McGregor и де спрат да питат за него.
 
"Всеки говори разни неща и аз не разбирам защо", заяви Aldo с раздразнение по време на днешната конференция. "Конър беше добър от една страна, да речем, защото вмъкна повече интерес в дивизията. От друга страна, да говорим за битката? Човече, това е минало."
 
"Всички ме питат дали искам или не искам да се бия с Conor, но това не зависи само от мен, зависи и от UFC и знаем, че никога няма да се случи, дори не знам дали той някога ще се върне, организацията се опита да направи реванш, но той не искаше, защото това, което се случи, никога няма да се повтори. Вече не ми пука какво прави или не прави McGregor. Аз съм боец на UFC, най-добрият съм в категория "перо". Трябва да се съсредоточа върху тренировките си и да се развивам, за да защитя колана си."
 
След една хаотична година, в която Алдо враждуваше постоянно с UFC и почти не се отказа от спорта, той отново се фокусира върху борбата и своето бъдеще. Това започва със защита на колана в мача с Max Holloway и след това кой знае... бразилецът загатна, че може да се качи в по-горна дивизия и да се опита да отмъкне още един колан.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес