Зареждане

Може ли GSP срещу McGregor да стане най-големият двубой в историята на UFC?

Може ли GSP срещу McGregor да стане най-големият двубой в историята на UFC?
Публикувано на: Февруари 26, 2017 в 09:41 ч

След като бе обявено, че Goerges St. Pierre ще се завърне в MMA, напълно в реда на нещата е да започне и обсъждане на битка между него и най-голямата звезда на организацията в момента, Georges St. Pierre.

Бившият UFC боец и настоящ анализатор по FOX, Kenny Florian вярва, че McGregor срещу St. Pierre може да се превърне в най-голямото събитие в историята на организацията.
 
"Без съмнение това ще бъде най-голямото събитие в историята на UFC. Вижте само какво предлага Georges St. Pierre. Той е постоянен в продажбата си на платени гледания (PPV). А знаем, че Conor McGregor също продава много. Представете си как 2 милиона души си плащат, за да гледат този двубой. Мисля, че това е напълно постижимо. А от UFC търсят такива събития. Опитват се да направят най-интересните двубои възможно най-скоро. Този двубой може да е именно такъв. Ще се радвам, ако това се случи."

В същото време обаче McGregor се опитва по всякакъв начин да си уреди боксова среща с Floyd Mayweather, който пък от своя страна вече изобщо не се дърпа, а дори иска такава битка да има.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес