Зареждане

ММА фрийкшоу ще се проведе в Полша в началото на декември

ММА фрийкшоу ще се проведе в Полша в началото на декември
Публикувано на: Септември 28, 2016 в 15:00 ч
 
Изключително интересно събитие, поне що се отнася до участниците в него, ще бъде проведено под името KSW 37 на 3 декември в Краков, Полша.


39-годишният Mariusz Pudzianowski, тежащ над 150 килограма и бивш носител на титлата “най-силен човек на планетата”, разполагащ с ММА актив от 9 победи и 5 загуби, ще се изправи срещу безкрайно ексцентричния “Popek” Rak, познат още като Popek Monster. 

Mariusz Pudzianowski има в своя актив победи над съперници като Sean McCorkle, олимпийския и световен шампион по джудо Pawel Nastula и Rolles Gracie Jr.



Popek Monster е полски хип-хоп изпълнител, който има и три ММА мача на своята сметка. Той има записани победи над Glen Reid и Kev Sims, преди да претърпи загуба от Sander Duyvis . Popek Monster е човек, който буквално си е татуирал очите и има изкуствено създаден белег с помощта на операция.

Popek Monster тежи с 40 килограма по-малко от Mariusz Pudzianowski, като едва ли има комисия, която би одобрила подобен сблъсък. Въпросът е там, че в случая комисия няма.

Вижте и специално видео промо на KSW 37, което определено ще бъде едно добро фрийкшоу.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес