Зареждане

Miocic за мач с Joshua: Ще бъде страхотна битка

Miocic за мач с Joshua: Ще бъде страхотна битка
Публикувано на: Юни 7, 2017 в 09:00 ч
 
Бойците на UFC продължават да призовават професионални боксьори за срещи на боксовия ринг, въпреки че всички признаци сочат, че това е лоша идея за ММА състезателите. Всички сме видели вече колко е приповдигнато настроението около евентуалната битка на Conor McGregor срещу Floyd Mayweather, а Jimi Manuwa пък продължава да настоява, че UFC трябва да го остави да се бие с David Heye. Сега се включва и шампиона в тежка категория Stipe Miocic, който иска да се изправи срещу непобедения световен шампион Anthony Joshua.
 
"Той е световен шампион и има защо. Просто ще бъде невероятно", каза Miocic пред Fight Society. "Би било невероятна възможност. Бих бил много благодарен, ако това се случи. Мисля, че ще се получи интересен мач. Мисля, че хората ще искат да го видят"
 
Miocic говори за мач с Joshua от UFC 211... това не е изненада. Joshua е на върха в момента, след като победи Wladimir Klitschko пред 90,000 хиляди зрители на Уембли. Това би било огромна битка като се има в предвид настоящата популярност на Joshua, но това няма да попречи на Miocic да направи повече пари от този мач, отколкото всеки друг възможен в UFC.
 
Всички знаци, обаче, сочат към Dana White, който по всичко излгежда смята да затвори вратата на бокса към MMA след двубоя на Conor McGregor. Разумно, защото организацията не тряба да работи така, всеки ще се опитва да стане шампион, само за да може да потърси мач с популярен боксьор.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес