Зареждане

Miocic обясни на Joshua кой точно е той

Miocic обясни на Joshua кой точно е той
Публикувано на: Юни 20, 2017 в 13:00 ч
 
 С официалното оповестяване на срещата между Floyd Mayweather и Conor McGregor, се появиха доста боксьори и бойци от ММА, които също искат да се включат в огромното събитие, което ще докара доста пари на всеки.
 
Най-големият от тях е шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic, чиято кампания срещу изгряващата боксова звезда Anthony Joshua започна още преди May/Mac да бъде обявен официално.
 
Миналата седмица, след като May/Mac беше обявен официално, International Business Times разказа история със заглавие:
 
"Anthony Joshua предложи да се бие в подгряващите битки във вечерта на Mayweather - McGregor."
 
Тя беше придружена от снимка на Miocic, който привлече вниманието на английския шампион, макар и не по начин, по който Miocic би предпочел:
 
 

"Кой по дяволите е този човек?", написа Joshua под снимката.


Отне повече от няколко дни, но Miocic имаше отговор, който публикува днес в Twitter:
 
 

"Този човек" е универсално разпознат като най-лошият човек на планетата. Ти дори не си най-лошият човек във Великобритания.", беше отговорът на Miocic.

И двамата бойци се представят доста добре в спортовете си до момента. Miocic (17-2, 11-2 в UFC) e в серия от пет поредни мача без загуба и две поредни защити на титлата си. Joshua (19-0 бокс) е спечелил всичките си мачове след нокаут или технически нокаут. Последната му победа дойде във вълнуващата априлска вечер пред 90,000 зрители на стадион "Уембли", където приключи Wladimir Klitschko с ТКО в 11-ия рунд.
 
И двамата бойци могат да се нарекат "най-лошият човек на планетата", тъй като и двамата са шампиони в тежка категория в съответните спортове. Но трябва ли да се срещнат, за да определят кой е неоспоримият такъв?
 
Нищо вече не влиза в сферата на невъзможното!
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес